Følg på Facebook

Bilder fra 2023

Team GoodFriends

Geir Sørum

Geir er en av nestorene i Goodtech og er leder for serviceavdelingens Osloaktiviteter. Han blir ofte observert på 2 hjul i svingene, både tråsykkel og motorsykkel står nemlig klare i garasjen hjemme på Fjellhamar. Geir… Les mer..

Jan Korshavn

Jan Korshavn er en av initiativtakerne til "Tour de Fredrikstad" i 2013 og senere med i arrangementstaben i flere av de senere tourene. Jan har ikke kastet seg på den store sykkelbølgen, men bruker tohjulingen flittig… Les mer..

Torfinn Morterud

Bosatt lengst i nord av avdelingens ryttere er Eidsvollbaserte Torfinn Morterud som også er også avdelingens yngste. Han liker seg meget godt på to hjul ute i friluft, men fortrinnsvis på bensindrevet motorsykkel og med… Les mer..

Jørn Slettli-Karlsen

Avdelingens siste tilskudd er Jørn Slettli-Karlsen fra Fredrikstad. Med faglig bakgrunn fra Fortum, og kortvarig innom Hafslund Nett, har han valgt å satse mer på plankekjøring hos Goodtech. Som de fleste andre på… Les mer..

Pål Corneliussen

Avdelingens leder og faglige nestor er Pål Corneliussen, opprinnelig fra Oslo, men nå bosatt på tettstedet Rånåsfoss et godt stykke utenfor hovedstaden. På landet vil jo noen hevde. Pål er ikke ukjent med hverken lange… Les mer..

Tor Johansen

Tor Johansen er fra Oslo, bosatt på Kambo, og er en all-rounder på mange vis, både med verktøy og i sportslige sammenhenger. Både sykkel og ski er ofte i bruk, og han er nok en av kandidatene til å kreve ledertrøyen så… Les mer..

Andre Ringerike

Selv om han ofte kan observeres i uniform og med blæseinstrument, er Andre Ringerike også klar for sportslige utfordringer av det kaliberet Touren kan gi. Andre har etter mange år i Goodtech nå gått over til Netcontrol… Les mer..

Svein Ivar Thoresen

Vår kollega Svein Ivar Thoresen er kanskje mer kjent som en racer på IP-adresser enn med et sykkelstyre i hendene, men har gode evner også når det kommer til tråkking. Svein Ivar utgjorde avdelingens "back office" under… Les mer..

Gunnar Strand

Bosatt som han er i Drammen med kontor i Asker gjør at Gunnar Strand sjelden sykler på jobben, hans Tesla med 4 hjul og batterier er nok da å foretrekke. Etter en tid som serviceingeniør, og deretter en lengre periode… Les mer..

Mats Hellgren

Mats er det nærmeste vi kommer en utenlandsproff i vårt ritt, tidligere Team Goodtech men jobber nå offisielt for Last Mile Communication AS. Med svensk bakgrunn og en lidenskap for sykling har det blitt mange mil på… Les mer..

Sven-Erik Omenås

Til daglig er Sven-Erik Omenås å finne på jobb hos driftssentralen til Elvia AS etter mange år i vår avdeling på Rånåsfoss. Sven-Erik liker både sykling og rulleski, og sammen med Team Goodtech har han deltatt på de… Les mer..

Frode Karlsen

Frode Karlsen en sportsglad trønder bosatt i Fredrikstad der han jobber som prosessoperatør på Denofa. Selv om han tidligere har hatt mest fokus på fotball, ofte i forbindelse med kampene til Rosenborg eller Manchester… Les mer..

Åge Stensbøl

Åge Stensbøl er en blid kar som kommer fra Oslo, men bor nå i Traneby og jobber med IT i Bærum kommune. Han gikk på barne- og ungdomsskole sammen med Tor på Møllergata skole i Oslo og sykler jevnlig turer på begge sider… Les mer..

Kommende tourer

10 Aug
Touren 2024
Date 10.08.2024
16 Aug
Touren 2025
16.08.2025

Serviceproviders

 

 

Copyright 2024

Webdesign: JKWEB