Følg på Facebook

Serviceproviders

Bilder fra 2023

tdf_rast2.jpg

2022: Tour de Oslo

Årets løype startet og stoppet ved Scandic Vulkan på Grünerløkka i Oslo. Dette var 10. gang vårt årlige sykkelarrangement gikk av stabelen siden oppstarten i Fredrikstad i 2013.

Etter en lett start over "løkka" ble det servert et glass sprudlevann og litt fingermat i botanisk hage på Tøyen. Etter en hyggelig prat i skyggen satte vi kursen mot Tøyen t-banestasjon der rytterne tok med seg syklene på banen opp til Frognerseteren. Langs ruten var det flott utsikt over hele Oslo og områdene rundt.

Deretter bar det nedover forbi akebakken fra VM i 1955, også kalt korketrekker'n, forbi Besserud og med til Smestad, videre under ringveien og ned til Vigelandsparken der det ble lunsj på den ærverdige Herregårdskroa.

Etter litt god mat og en benstrekk forsatte vi forbi Majorstua, over Frogner og ned til Slottsparken der det ble et lite gruppebilde foran slottet. Etter dette fulgte vi "Tour the finance" forbi Aker brygge og rundt Akershus festning langs vannet bort til Bjørvika. Hele denne veien var det masse folk og flere festivaler i det flotte sommerværet.

På grunn av folkemengden fortsatte vi forbi Munchmuseeet, over til Grønland og videre inn på en kjent trase langs Akerselva som vi også benyttet under Tour de Frysja i 2015. Vi fulgte sykkelstien langs elven oppover til vi igjen og tok en liten benstrekk med forfriskninger på et egnet serveringssted, ikke langt fra Vulkanområdet, der alle fikk en velfortjent bronsepokal - eller to.

Etter litt hvile og en dusj på hotellet ble det samling i haven på Nedre Foss gård nedenfor hotellet der vi inntok en en forfriskning utendørs i det fantastiske sommerværet før middagen i restauranten. Dette var siste offisielle punkt på programmet og etter dette var det opp til deltakerne hva som skjedde videre.

 

Her er noen bilder fra Touren 2022. Flere bilder og videoklipp på Facebooksiden.

Copyright 2023

Webdesign: JKWEB